ȘTIRI

Tâlhărie la Podgoria. Un bărbat a fost jefuit de bani și telefoane în miez de noapte. Agresorul principal a fost prins și reținut de JANDARMI

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN ARAD]

Sâmbătă, 04 noiembrie 2017, în jurul orei 01.45, un echipaj de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Pieței Podgoria, au observat în spatele Liceului CFR, un bărbat care prezenta urme de agresiune fizică.

Acesta le-a povestit jandarmilor, că a fost bătut de doi bărbați, iar după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au deposedat de 250 lei și două telefoane mobile.

Oamenii legii, au transportat victima la spital, deoarece necesita consult medical de specialitate, după care au plecat în căutarea suspectilor, având descrierea detaliată făcută de persoana vătămată.

În scurt timp, jandarmii l-au depistat pe unul dintre agresori, în zona străzii Udrea din municipiul Arad, având asupra lui unul din telefoanele declarate furate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar persoana suspectă a fost predată specilaiștilor din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor.

Notă: Imaginea este trimisă de Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad și are rol ilustrativ, fiind de la o altă acțiune de acest gen.

Critic Arad, 4 noiembrie 2017 3:31