joi, mai 26, 2022

Tânăr de 22 de ani, OFIȚER M.A.E. „FAKE” – ARESTAT!

Un tânăr de 22 de ani, Isfan Manuel Teodor pe numele său din C.I., a fost reținut de polițiști, prezentat procurorilor la Pachetul de pe lângă Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă pentru „fals privind indentitatea” și „uzurparea unei calități oficiale” și arestat, după ce a fost devoalat ca un escroc ce se pretindea OFIȚER în Ministerul Afacerilor Externe, prezentând și o „legitimație” în acest sens.

[TITLUL INIȚIAL] Tânăr de 22 de ani, OFIȚER M.A.E. „FAKE” – REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Un tânăr de 22 de ani, Isfan Manuel Teodor pe numele său din C.I., a fost reținut de polițiști și actualmente este prezentat procurorilor la Pachetul de pe lângă Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă pentru „fals privind indentitatea”, și „uzurparea unei calități oficiale” după ce a fost devoalat ca un escroc ce se pretindea OFIȚER în Ministerul Afacerilor Externe, prezentând și o „legitimație” în acest sens.

Deocamdată nu știm amănunte privitoare la „ce anume a făcut cu acea legitimație” și pe cine a reușit să păcălească, dar le vom afla în cursul zilei de astăzi și le vom comunica, odată cu emiterea unei poziții oficiale în acest sens.

[ACTUALIZARE 1] REȚINUT PENTRU UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad cercetează un bărbat de 22 de ani, din Arad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cel în cauză, pretinzând a fi angajat al unei instituții și folosindu-se de documente false și o uniformă cu inscripții și grade, ar fi oprit autovehicule în apropierea P.C.T.F. Nădlac.

În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente și legitimații.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă documentarea în vederea stabilirii întregii activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

BIROUL DE PRESĂ

[ACTUALIZARE 2]

Judecătorul de drepturi și libertăți desemnat în cauză a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news