miercuri, octombrie 5, 2022

Țâpuritură nouă din Șicula: „Unde Dumnezo o fost / de-i VÂNĂT primarul nost`? / Și la ce ne-o folosit / dacă doar s-o-nvinețit?!”

…ăsta e noul șlagăr, apărut de vreo 5 zile-ncoace și interpretat care-cum de melomanii de toate coloraturile politice de pe mai multe sate, orașe, și comune din jurul triunghiului socio-conjugal Gurba-Chereluș-Șicula – iar bârfa a trecut de la radio-șanț la radio-pod, apoi la radio-casă și azi-mâine o să fie transmisă și la radio-radio.

„Gura satelor”  vorbește niște chestii de toată jena –

și dacă n-am fi genul… mai discret, așa, cu viața intimă a oamenilor despre care scriem, am povesti cu lux (dacă nu chiar cu opulență) de amănunte ce s-a întâmplat în dimineața de joi spre vinerea trecută (parcă… aproximația e de 24 de ore +/-) în budoarul cumnatei unui consilier local care, prinzându-l pe Duțu cu aceasta într-o postură de filme XXX, l-a bătut de (vorba uneia dintre cele 115 surse consultate) „s-o pișat pe el”.

De vineri tot încearcă Duțu, săracu, să-și ascundă vânătaia, zgârieturile, escoriațiile și să-și ignore contuziile invizibile cu ochiul liber (care și dor cel mai tare!). Am înțeles că a fugit în weekend tocmai la Orșova – nu înainte, însă, de a-i porunci celui mai profesionist și de încredere fotograf din sat să-i facă o poză dintr-un unghi clarobscur, „dă Rembrandt, așa!”, ca să nu i se vadă vânătu`:

 

 

…no… chiar nu i-a ieșit!

Vânător-migrator înnăscut, iaca, deci, cum ajunge din VÂNĂTORU` în VÂNĂTU` Duțu Căprar a nost`… de fala satelor de tătă fala… și așa!

Și, ca să anticipăm întrebarea „la ce folosește omului de rând informația că primarul-candidat al unei comune a fost bătut de cumnatul-consilier al lui pe motive de adulter?” – încheiem cu răspunsul la această scenetă: la nimic! Adică la exact ce v-a folosit și Duțu Căprar.

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. Iaca so ajuns dimoftea si niut de la Sicula sa denigreze oamenii. Eu zic sa va luati cate un cearșaf si sa vil puneti in cap ca niut in 2008,pt ca veți pierde.

  2. Numai bine ii faceti primarului de la Sicula, habar nu aveti ce va asteapta . Sa vedeti când dati cu subsemnatul cum o sa dati in balbaieli si il dati pe dimoftea si niut in vileag

Comentariile sunt închise.