ENTERTAINMENT

TEO MILEA promite un spectacol excepțional vineri seara – LIVE la „Activ Club”

 

Pianistul Teo Milea și invitații săi – toboșarul Adrian Șchiopu și flautistul Ionuț Cădariu – vor susține un recital de excepție pe terasa Activ Club Arad, vineri, de la ora 20:00. În concertul de la Activ Club Arad, Teo va cânta o serie de melodii mai vechi, de pe cele două albume deja lansate, dar și câteva piese noi, în premieră, de pe viitorul album „I am Human”.

„Mă bucură enorm că voi cânta acasă, la Arad. Nu am mai cântat în aer liber, la o așa anvergură, în Arad, de aproape 5 ani. Vineri, voi cânta compoziții proprii, iar la două dintre melodii voi fi acompaniat de doi prieteni, muzicieni de excepție, toboșarul Adrian Șchiopu și flautistul Ionuț Cădariu. Pentru început va fi Adiere, o piesă care are menierea de a detensiona atmosfera și de a-i aduce pe cei prezenți de la grijile de zi cu zi în atmosfera de spectacol. Iar pentru final voi păstra Let it be joy, o melodie cu care sper să aduc și să păstrez bucuriapână la următoarea revedere”, ne-a declarat Teo Milea.

„Va așteptăm la un concert-eveniment: pianistul Teo Milea și invitatul său surpriza, live la Activ Club” – este titlul advertorialulului postat pe pagina de facebook a clubului din Subcetate.

Teo Milea vine la Arad dupa o serie de concerte în țară, unul dintre ele fiind la JazzTM – Festivalul de Jazz de la Timisoara, dar și după o clasificare uimitoare în finala Searchlight CBC Music, una dintre cele mai importante competitii ale radioului nr. 1 din Canada.
Teo Milea a ajuns in Top 4, faza finală a concursului, la care s-au înscris inițial peste 1.700 de muziceni cuceritnd  inimile oamenilor din intreaga lume cu piesa „Ireversibil”, care a fost cea mai votată în mediul online, câștigând Popular Vote în cadrul acesleiași competiții.

Biletele se pot achiziționa numai în avans de la recepția Activ Club.
Informații la 0756285621 – recepția Activ Club Arad
Preț: 49 lei, cu wellcome drink prosecco inclus.

Articole asociate:

[ACTUALIZARE 6] Momente ireversibile cu Teo Milea, la Boeme [FOTO]

Critic Arad, 27 iulie 2017 2:31