marți, ianuarie 31, 2023

Timișoreanul Dan Alexa a împărțit câțiva pumni pe Calea Timișorii

 

UTA era, ieri, matematic campioană la pauza meciului cu Rapid pierdut cu 2 – 1, după ce a intrat la vestiare în avantaj (1 – 0 ). Au apărut și conspirațiile de blat, ca Rapid să spere la un loc de baraj și să îl cedeze pe Hlistei și Jorza, plecați de la Arad.  Emoții le putea să le dea suporterilor chiar Cătălin Hlistei, arădeanul care nu a fost admonestat deloc de galeria „Bătrânei Doamne”, chiar dacă la acest joc i s-a dat banderola de căpitan. Înaintea acestui meci a fost chiar zvonul că Hlistei nu va juca.

Dacă cheia succesului de la Mioveni a fost golul marcat devreme pe o greșală personală în defensivă, de data aceasta, UTA nu a mai început în forță, probabil și cu „greutatea” pe umeri a posibilei sărbătoriri în oraș a promovării matematice, în cazul unui egal. Cert este că Rapid a stricat ieri sărbătoarea de la Arad. Un număr de suporteri au urmărit meciul din curțile învecinate stadionului Motorul, iar la final au protestat în fața autocarului echipei Rapid.

Din tabăra giuleștenilor vin informații că Alexa ar fi pus la pământ doi-trei suporteri ai echipei UTA până când s-a intervenit și s-a aplanat conflictul. În tot acest timp, jucătorii Rapidului ar fi privit din autocar incidentele în care era implicat antrenorul lor și niciunul dintre ei nu ar fi avut de suferit.Pe de altă parte, alte vești venite dinspre Arad susțin că, într-adevăr, Alexa ar fi ripostat, dar că și suporterii l-ar fi agresat pe antrenor. Conform informațiilor oferite de Prosport.

Foto: liga2.prosport.ro

Ultimele Știri

Related news