marți, ianuarie 31, 2023

Tinerii ALDE Arad au fost iar „Împreună pentru o faptă bună”. De această dată pentru Elena, fetița de 7 ani, diagnosticată cu leucomalagie periventriculară, paralizie cerebrală și tetrapareză spastică

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – ADLDE ARAD]

Tinerii din ALDE se implică din nou

 

Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Zimandu Nou, sâmbată 6 Octombrie, cu ocazia celui de al cincelea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 8 echipe, atât echipe formate din membrii ALDE din diferite zone ale județului cât și echipe formate din simpatizanți ALDE. Scopul turneului a fost strângerea de fonduri pentru Gaica Elena (7 ani), diagnosticată cu leucomalagie periventriculară,paralizie cerebrală,tetrapareză spastică.

„Nu vă pot descrie in cuvinte sentimentul pe care îl am de fiecare dată când mă îndrept spre locația unde au loc turneele de fotbal pe care le organizăm. Este un sentiment de mulțumire, de recunoștință, de liniște, un sentiment pe care sunt convins că toți participanții la eveniment îl simt. Am ajuns la al cincelea turneu si sunt convins că nu ne vom opri aici. Elena este o fetiță minunată, o luptătoare in adevăratul sens al cuvântului. Le-am promis părinților Elenei că îi vom ajuta cu tot ceea ce putem pentru a le ușura situația pe care o au acum. La acest turneu am reușit să strângem din donații 1043 Lei si 50 euro. Le mulțumesc colegilor mei pentru implicare, în special lui Lacatoș Florin, mulțumesc tuturor echipelor participante, mulțumesc celor care au donat! ”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de tineret ALDE Arad.

In cursul acestei săptămâni alți doi membri din TLDE Arad au ajutat-o pe Elena și au solicitat urna de donații. Astfel Adrian Cira a reușit să strângă din donații 169 Lei, iar Andreea Crisan 409 Lei.

Dacă și dumneavoastră doriți să o ajutați pe micuța Elena, este suficient să îl contactați pe Domnul Ucu Dima prin intermediul mesajelor pe Facebook , iar acesta vă va îndruma in acest sens.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news