POLITICE

Tóth Csaba a fost numit prefect al Aradului. Lui Gheorghe Stoian și subprefecților Olimpia Popa și Adrian Paul le-au sosit ordinele de încetare a mandatelor de la același Florin Cîțu

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tóth Csaba a fost numit noul prefect al Aradului 

Premierul Florin Cîţu a semnat, miercuri dimineaţa, deciziile de numire a prefecţilor  şi subprefecţilor. În judeţul Arad Tóth Csaba a fost numit noul prefect.  Consiliul Permanent al Organizației Județene Arad al UDMR l-a propus pe Tóth  Csaba pentru funcția de prefect al județului Arad pe 3 februarie, astfel în urma  acordurilor de coaliție, negocierilor, a propunerii și numirii de miercuri, Tóth Csaba  va fi prefectul județului Arad.

Péter Faragó, președintele organizației județene al UDMR Arad, a declarat în urma  numirii prefectului: „Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și  calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea  potrivită. UDMR nu a mai avut niciodată în ultimii 30 de ani funcţia de prefect al  judeţului Arad, însă sunt sigur că prin cei peste 20 de ani de experiență remarcabilă de conducere, Tóth Csaba este alegerea potrivită pentru această funcție și va  reprezenta în mod demn interesele arădenilor.”

Biroul de presă al UDMR Arad

***

În aceeași ordine de idei, prefectului Gheorghe Stoian, precum și subprefecților Olimpia Popa și Adrian Paul le încetează mandate mandatele mâine. (Documentele, în atrașamentul foto)

„La data de 4 martie 2021 încetează exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către domnul Stoian Gheorghe. Domnul Stoian Gheorghe predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută”, se arată în hotărârea adoptată de Guvern.

Și în cazul celor doi subprefecți se aplică același termen de eliberare din funcție: 4 martie.

Critic Arad, 3 martie 2021 6:43

stoianeliberaresubprefecti_aradsubprefecti-arad2