duminică, ianuarie 29, 2023

Trafic restricționat pe Bulevardul Revoluției, miercuri și joi. Parcarea este interzisă pe tronsonul delimitat de strada 1 Decembrie 1918 și Biserica Roșie

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Miercuri, 30 noiembrie 2022,

între orele 14:00 – 15:30, circulația va fi restricționată pe Bulevardul Revoluției, de la Teatrul Clasic Ioan Slavici până la intersecția cu str. N. Grigorescu, în vederea repetiției generale pentru parada de Ziua Națională a României.

Tot miercuri, dar în intervalul orar 15:00 -17:00, circulația rutieră va fi oprită pe traseul
strada Corneliu Coposu – B-dul Revoluției – Teatru – retur, pentru desfășurarea în condiții de
siguranță a evenimentului ,,Parada portului popular”. Parada va începe la ora 15:00, iar
plecarea va fi din fața Consiliului Județean Arad.

O zi mai târziu, pe 1 decembrie 2022,

între orele 11:00 – 14:30, accesul pe Bulevardul Revoluției va fi restricționat din nou, pe același tronson cuprins între Teatrul Clasic Ioan Slavici și str. N. Grigorescu, pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentelor omagiale organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Interzicerea parcării

Cu aceeași ocazie, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea de interzicere a parcării pe principalul bulevard din municipiu, tronsonul delimitat de strada 1 Decembrie 1918 și Biserica Roșie, între orele 11:00 – 14:30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news