ȘTIRI

Trei „locatari” noi are Penitenciarul Arad. În doar o zi, polițiștii au încarcerat trei bărbați din Răpsig, Țipari și Pilu

 

[COMUNICAT DE PRESĂ] – IPJ Arad

Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii arădeni în ultimele 24 de ore

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției nr. 5 Rurală Ineu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul a fost fost emis pe numele unui bărbat de 43 de ani, din localitatea Răpsig, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 11 luni pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Împreună cu polițiștii orașului Chișineu-Criș, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au mai pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acestea au fost emise pe numele a doi tineri : unui de 21 de ani, din localitatea Țipari, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere și un altul de 24 de ani, din localitatea Pilu, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cei trei bărbați au fost depuși în Penitenciarul Arad.

Critic Arad, 8 februarie 2018 12:23