ȘTIRI

Trei tineri antreprenori au lansat prima PLATFORMĂ NAȚIONALĂ care îți găsește SPECIALISTUL de care ai nevoie. Ideea și partea de creație vin de la un arădean

 

Findoo.ro – prima platformă românească online 24/7 care îți găsește specialistul de care ai nevoie

Marți, 14 martie 2017, a fost lansată la Hotel InterContinental București prima platformă online, disponibilă 24/7, care facilitează interacțiunea dintre consumatori și prestatorii de servicii din toate domeniile, din România: www.findoo.ro

Evenimentul, organizat de Leaders Reunited, a început cu o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentate misiunea și valorile companiei, precum și modalitățile inovatoare prin care îi aduce mai aproape, într-un timp foarte scurt, pe prestatorii de servicii din România și consumatori. A urmat apoi evenimentul de lansare, cu participarea doamnei Nicoleta Munteanu, vicepreședinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor, care a subliniat necesitatea unei conexiuni mai bune între cele două piețe – cea a antreprenoriatului și cea a consumatorului – și a susținut un discurs despre antreprenoriatul în România, cu nevoile, provocările și reușitele reprezentanților acestui domeniu.

Findoo.ro este povestea a trei antreprenori tineri și curajoși, care și-au propus să revoluționeze piața serviciilor din România, prin crearea unei platforme online, care răspunde eficient nevoilor consumatorilor. „Marius Tipei, CEO FINDOO.ro, este cel creativ, designerul, vizionarul. El este omul care a scris conceptul. Gabriel Pleșa, Sales Director FINDOO.ro, e inginerul, strategul, gânditorul. Eminența cenușie! Că doar trebuia să avem și poziția asta în companie. 😊 Dacă avem deja eminența cenușie, eu sunt eminența drăgălașă. Ocup funcția de purtătoare de vorbe”, și-a început discursul Gabriela Coman, Business Development Director FINDOO.ro.

Cum a luat naștere proiectul?

Este o poveste pe cât de haioasă, pe atât de naturală, redată simplu de Gabriela: „Pe Marius, după 8 ani de locuit în Norvegia, l-a luat dorul de România. S-a hotărât să se întoarcă și să își dezvolte afacerea aici… și cum țara noastră are nevoie de designeri buni, a început munca. Lucrând la proiecte și randări de locuințe în 3D, oamenii i-au cerut si executie, așa că s-a apucat să caute zidari buni, zugravi buni, instalatori buni, pictori, etc. Imaginați-vă că totul arăta bine în design; mai greu cu meșterii… foarte greu de găsit! Așa s-a născut ideea FINDOO…. Cum ar fi fost să găsească toți prestatorii de servicii din toate domeniile într-un singur loc?!”

Puteți asculta în link-ul de mai jos interviul acordat postului de televiziune națională TVR1 de către Gabriela Coman, despre lansarea proiectului și cine sunt beneficiarii acestuia:
Trei tineri antreprenori au creat prima platformă online dedicată serviciilor

Cine sunt utilizatorii platformei?

Fie că vorbim despre un start-up sau despre o companie cu o experiență de peste 20 de ani, indiferent de domeniu, Gabriela spune că „susținem și valorificăm potențialul partenerilor noștri. Cum facem acest lucru? Știm cu toții că trăim într-un mediu predominat de viteză, de schimbare, de transformare. Aflați sub presiunea unor termene limită sau a costurilor, se întâmplă să alegem variante de servicii care nu ne satisfac nici măcar 50%. Mai mult, uneori renunțăm la anumite servicii. Fiecare dintre noi este un consumator, care își dorește calitate, siguranță, promptitudine. La FINDOO, dorim să simplificăm viața oamenilor și în același timp să eficientizăm timpul dedicat găsirii unui prestator de servicii, care să corespundă nevoilor. Pornind de la respectarea și înțelegerea valorii factorului uman și a eticii în business, dăm un plus de încredere procesului de interacțiune. De asemenea, mediul este unul dinamic și inovator.”

Cum funcționează FINDOO.ro?

Disponibilă 24/7, bazată pe un concept simplu de folosit și în același timp foarte eficientă, prin platforma online findoo.ro căutarea unui prestator de servicii sau identificarea de noi posibili clienți devine foarte ușoară, în patru pași:

  1. Consumatorul intră pe platforma findoo și cere o ofertă, simplu, rapid și sigur.
  2. Toate companiile din domeniul cerut, înregistrate în platformă, sunt notificate instant cu privire la cererea înscrisă.
  3. Consumatorul primește maxim 10 oferte de la primele companii care aleg să îl oferteze, într-un timp dat.
  4. Consumatorul alege cu cine dorește să colaboreze, în funcție de ofertă și review-uri

Proiectul își propune să nu limiteze domeniile de activitate, așadar de la electrician şi instalator, până la antrenor de fitness, marketing sau consultanţă politică, totul poate fi obţinut postând solicitarea pe un singur site: www.findoo.ro

Partenerii evenimentului au fost: Asociația Națională a Antreprenorilor, Creative Community, Ballon Rouge, BIO GREEN, Dulcegăria din Papazoglu, Cadou din suflet, Ceai Thessa, Domeniile Urlați, HTag PR, Even‘Thor, Antreprenori în România, MORE Networking, Trupa ZUM.

Organizator: Leaders Reunited

Întreaga galerie foto a evenimentului de deschidere o puteți vedea pe PAGINA DE FACEBOOK A PLATFORMEI FINDOO.

Sasha Romanov, 3 aprilie 2017 9:17

FINDOOfindoo-5findoo-4findoo-3findoo-2findoo-1