luni, decembrie 5, 2022

Tribunalul Arad a donat școlilor din județ câteva zeci de calculatoare recondiționate. Un prim lot de 25 de computere a ajuns deja la Colegiul „Mihai Viteazul” din Ineu

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

„ Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La sfârşitul anului trecut, Ministerul Justiţiei a dotat instanţele arădene cu 127 de computere noi. Toate computerele uzate ar fi trebuit casate şi distruse, însă Tribunalul Arad a efectuat demersuri pentru ca o parte dintre acestea să fie recondiţionate şi curăţate spre a fi donate şcolilor din judeţul Arad.

Astăzi, 15 iunie 2020, Tribunalul Arad, prin intermediul Primăriei Oraşului Ineu, a dat spre folosinţă, cu titlu gratuit, un prim lot de 25 de computere Colegiului „Mihai Viteazul” Ineu.

Scopul acestui demers este acela de a contribui la dezvoltarea comunităţii, de a facilita accesul la educaţie şi de a combate abandonul şcolar.”

 

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad

Vicepreşedinte Virgiliu Flavius Bradin

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news