luni, februarie 6, 2023

Trofeul primei ediții a „Cupei Firmelor” a ajuns în vitrina I.S.J. Arad

 

Prima ediție a Cupei Firmelor și Instituțiilor și-a aflat câștigătorii. La startul competiției prinsă de AJF Arad în calendarul evenimentului „120 de fotbal în România” s-au prezentat 9 formații, absolut toate partidele disputându-se în zilele lucrătoare ale săptămânii, la orele serii, pe terenul sintetic „Șega”.

Fiecare echipă a abordat un entuziasm specific acestor competiții. Surprinzător la prima vedere în finală s-au confruntat echipa Inspectoratului Școlar Arad și a Penitenciarului Arad. Învingători au fost intelectualii, care de la catedră și terenurile de sport au jucat foarte bine pe suprafața sintetică de pe terenul Șega. Câștigătorii au avut în componență mai mulți jucători activi în prima ligă a județului Arad sau fost jucători care au evoluat în ligile superioare până la nivelul ligii secunde. Cei ce cunosc fenomenul fotbalului de la noi din județ nu sunt străini de numele jucătorilor din lotul învingătorilor. Cu un lot mai valoros pe hârtie, profesorii s-au impus la limită, 2 – 1, Dani Mărcuș a fost în zi de mare grație, reușind o dublă. Pentru învinși a marcat Sorin Martin. Meritul finaliștilor e acela că fără atât de mulți jucători legitimați în competiții, au ajuns în ultimul act al acestui prim turneu.  Pe ultima treaptă a podiumului au urcat cei de la Poliția Locală. Premierea a fost efectuată de Adrian Lucaci, președintele AJF, ajutat de Nelu Iovescu, manager de proiect.

Lotul ISJ Arad i-a cuprins pe: Cristian Irimia, Florin Rusu, Beniamin Șumăndan, Dorel Mutică, Georgian Hulbăr, Dinu Donca, Teodor Mihuț, Paul Barta, Cristian Țigan, Sergiu Popa, Paul Iovescu, Dragoș Purtan, Flavius Brândușe, Alexandru Andea, Daniel Mărcuș, Ionel Dulhaz, Claudiu Ardelean, Cirpian Balaban, Flavius Dreghiciși Silviu Puia, în timp ce Penitenciarul Arad i-a aliniat pe: Adrian Ilieș, Cosmin Bun, Sorin Martin, Marius Costea, Paul Jurik, Mihai Porcescu, Adrian Coanca, Laurențiu Olariu, Florin Cozma, Sergiu Chiș, Andrei Clompel, Cosmin Lucaci, Cosmin Crișan, Adrian Viciu, Brian Okroș, Raul Cofan, Alexandru Anghel și Mihai Lionti.

Ultimele Știri

Related news