ȘTIRI

Ultima strigare pentru Start-up Nation 2018. Arădenii pot accesa 44.000 de euro de la stat, nerambursabili, finanțare 100%, fără contribuție proprie

 

Tinerii antreprenori mai pot accesa, până la sfârșitul lunii aprilie, 44.000 de euro de la stat, nerambursabili, pentru a-și deschide o afacere pe următoarele domenii de activitate: producție (industria prelucrătoare), IT, industrii creative sau servicii. Trebuie doar să ai o idee de business bună!

Acești bani pot fi cheltuiți pe echipamente, utilaje, spații de lucru, autoutilitare, echipamente IT, software etc.

Start-up Nation este un program adoptat de Guvernul României în vederea stimulării de noi întreprinderi mici și mijlocii.

 

Firmele solicitante trebuie să îndeplinească câteva condiţii:

– Sunt SRL-D, SRL sau cooperații.

– Sunt înființate după data intrării în vigoare a OUG-ului 10/30.01.2017.

– Nu au datorii la bugetul general consolidat şi la bugetele locale.

– Au codul CAEN autorizat la Registrul Comerțului în momentul depunerii primei cereri de tragere.

– Creeaza minim 1 loc de munca și îl mentine pe o perioada de cel putin 2 ani după implementarea proiectului.

– Acționarul/acționarii nu au sau nu au avut calitatea de acționar sau asociat într-un alt IMM (SRL, SA sau SRLD) care desfășoară sau a desfășurat aceeași activitate autorizată pentru care aplică în cadrul programului în anul anterior înscrierii sau în anul înscrierii până la deschiderea sesiunii de înscriere.

Pentru a accesa aceste fonduri ai nevoie de un consultant sau un expert în domeniul scrierii proiectelor pentru a-ți întocmi un plan de afaceri ca la carte și pentru a-ți asigura o rată de succes cât mai mare în câștigarea proiectului. În Arad am găsit câțiva consultanți care percep un comision doar dacă proiectul este câștigat.

Consultanță la numărul de telefon: 0754 532 277 – Mihai Sunescu

Critic Arad, 7 aprilie 2018 2:42