joi, octombrie 6, 2022

Un adolescent de 16 ani din BELIU – găsit MORT după ce a lăsat un BILET DE ADIO. S-a deschis un dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ

 

Se pare că băiatul și-a sfârșit zilele după ce a consumat o substanță pe care a achiziționat-o de pe internet. Polițiștii l-au găsit fără suflare în brațele tatălui său.

[INFORMARE DE PRESĂ]

În după masa zilei de azi am fost sesizați prin apel 112 , despre faptul că la domiciliul unui bărbat din Beliu se află în stare de inconștiență fiul acestuia.

În cel mai scurt timp la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Beliu, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD.

Din păcate aceștia au constatat decesul minorului de 16 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei  și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că acesta ar fi lăsat un bilet de adio.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Victima provine dintr-o familie de credincioși  penticostali și avea trei frați.

Din primele cercetări, se pare că băiatul s-a închis în camera sa, blocând ușa cu ajutorul unui dulap, după care a încuiat și ușa de la intrarea în casă.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news