luni, martie 27, 2023

Un apartament de la etajul trei al unui bloc ARED a fost incendiat cu intenție. Un cetățean tunisian, intoxicat cu fum, a ajuns la spital

În această dimineață, în jurul orei 04.30, Detașamentul Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru și salvare la înălțime, 1 autospecială Smurd și o autospecială descarcerare pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament la etajul 3, bloc R21 (zona OMW).

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta in interiorul apartamentului, in zona bucătărie/living, violent cu propagare mare de fum.

În interiorul apartamentului nu se afla nici o persoană.

Pompierii au evacuat preventiv 15 persoane de la nivele superioare.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute fără a se propaga la alte apartamente.
Au ars mobilierul și aparatura electrocasnică din bucătărie și s-au degradat toate bunurile din living. De asemenea, în urma degajărilor de fum au fost degradate și celelalte încăperi.

După aproximativ 1 ora la UPU s-a prezentat o persoană, cetățean tunisian, intoxicat cu fum care a susținut că el locuiește în apartament.

În urma cercetării s-a stabilit ca și cauză probabilă „folosirea cu intenție a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news