marți, decembrie 6, 2022

Un bărbat de 39 de ani și-a atacat soția cu un cuțit, după care a sărit de la etajul 4. El a murit pe loc, ea e la UPU, cu plăgi multiple [FOTO / VIDEO]

 

În jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) din Calea „Aurel Vlaicu”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, „s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului.

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului.

Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan.”

Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Simina Roz – purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad: „Femeia are plăgi multiple prin tăiere, conștientă și este în curs de investigare.”

[ACTUALIZARE]

Cei doi soți, care sunt împreună de 14 ani, au împreună un copil de 12 ani, care a asistat la scenă și care acum este în grija familiei rămase de pe urma acestei orori.
Mărturia tatălui decedatului:

În galerie – fotografii de la locul nefericitului eveniment

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news