Un copil de 6 ani cu mătușa sa de mână – loviți de un autotren pe trecerea de pietoni din Radna. Copilul a murit pe loc, iar femeia este în stare gravă, la spital [FOTO]

 

În jurul orei 19.30, pe trecerea de pietoni de pe DN 7 din cartierul Radna (Lipova), un copil de 6 ani care traversa, de mână cu mătușa sa, strada pe trecerea de pietoni, și-a pierdut viața strivit sub roțile unui autotren cu număr de București. Femeia fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Arad.

Poliția a transmis următoarele date, la 30 de minute după comiterea accidentului:

„Acum aproximativ 30 de minute, a avut loc un eveniment rutier grav pe raza localității Lipova.
Mai precis, un autotren a accidentat o femeie și un copil care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni.
DN 7 este blocat total.
Femeia – 32 de ani.
Conducătorul autotrenului – 39 de ani.
Copilul minor – 6 ani. ”

[COMUNICAT DE PRESĂ] (ora 21.00)

Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca, și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni.
Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Circulația pe DN 7 a fost reluată după curca două ore de la producerea cumplitului accident. Menționăm că șoseaua, pe care s-a turnat de curând un nou strat de asfalt, este nemarcată, iar polițiștii, prezenți cu efective numeroase la sărbătoarea populară de Sfânta Marie, nu dirijau autovehiculele în acea zonă periculoasă, nesemaforizată. Autotrenul avea o viteză de peste 50 de kilometri la oră.

 

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy