luni, august 15, 2022

Un copil în vârstă de 1 an și 4 luni a căzut de la etajul II al Mall-ului ATRIUM. Micuțul a fost transportat în stare gravă la Secția „Neurochirurgie” a Spitalului Județean Timișoara

Un copil în vârstă de 1-2 ani a căzut sâmbătă, 30 iulie, puțin după ora 20.40, de la etajul al II-lea al Mall-ului „Atrium” de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Copilașul se afla  la mall împreună mama, bunica și sora lui, (o fetiță în jur de 10 ani) și, conform martorilor oculari, s-ar fi strecurat prin spațiul foarte strâmt al balustradei după ce a fost pierdut din ochi de familia sa, prăbușindu-se la parter, în zona Farmaciei Dr. Max.

După câteva minute de (aproape inevitabila) îmbulzeală de curioși, un echipaj SMURD a sosit la fața locului în destul de scurt timp, încercând să-i acorde primul ajutor conform protocolului, doar că starea sa (foarte gravă), a impus transportarea micuțului pacient direct la UPU, unde a fost intubat direct.

Mama, sora și bunica acestuia au necesitat, de asemenea, îngrijiri medicale din cauza atacului de panică suferit.

„Copilul care a căzut de la etaj la Atrium Mall se află în stare foarte gravă. Este intubat în comă Glasgow 5 (adică are simțul orientării și conversează
normal) conform primelor informații venite pe surse medicale.

Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

a informat presa la ora 23.15 despre faptul că, medicii arădeni nereușin să facă față acestui caz, Copilul care a căzut la Atrium Mall a fost trimis la Timișoara la neurochirurgie.”

Incidentul a fost filmat de mai multe persoane aflate la fața locului. Una dintre aceste filmări, de unde am preluat print-screen-urile, o puteți accesa aici:

https://m.facebook.com/story.php story_fbid=2278450862314054&id=100003654061425&m_entstream_source=timeline

I.P.J ARAD – astăzi dimineață (0ra 7.58):

„În seara zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 20.30 polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că într-un centru comercial, din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de 1 un an și aproximativ 4 luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news