Acasă ȘTIRI Un hunedorean de 80 de ani cu „alcool la bord” și-a omorât...

Un hunedorean de 80 de ani cu „alcool la bord” și-a omorât din culpă pasagera de 67 de ani după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr la intersecția străzii Miorița cu Calea Radnei

0
accident calea radnei

[COMUNICAT DE PRESĂ]

I.P.J ARAD

Accident rutier grav în municipiul Arad

La data de 11 august a.c., a avut loc un accident rutier grav în municipiul Arad.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 80 de ani, din localitatea Gothatea, județul Hunedoara a condus un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad iar la intersecția cu strada Mioriței intra în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bârzava. De asemena, autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate după care a ricoșat într-un alt autoturism care se afla parcat pe Calea Radnei.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 67 de ani, pasagera în autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani, și rănirea gravă a acestuia.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative și s-a reușit testarea bărbatului de 80 de ani cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,20 mg./l. alcool pur in aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Exit mobile version