SPORTURI

Un meci cu miză pentru ambele combatante: DINAMO București – UTA

 

Ritmul ultra-rapid al play-out-ul Ligii I poartă echipa arădeană  pe terenul celor de la Dinamo București.

„Întâlnim o echipă în suferință, măcinată de destul de multe probleme, dar care are în componență jucători de calitate. Cu siguranță vor dori să câștige cele 3 puncte puse în joc deoarece situația lor din clasament nu este deloc bună, dar e foarte important ce vom face noi. Va trebui să știm să abordăm foarte inteligent partida, în condițiile în care vine foarte repede după o victorie foarte importantă pentru noi. Încercăm să ne facem jocul, să aplicăm strategia pregătită pentru acest meci și să ne întoarcem cu toate punctele. Știm că nu va fi ușor, știm că ne așteaptă un meci încrâncenat, dar am încredere că băieții sunt pregătiți din toate punctele de vedere”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

„E clar că vom întâlni o echipă foarte motivată, care va pune presiune. Dar acest lucru trebuie să ne înrăiască și pe noi, să le răspundem cu aceeași monedă. Lupta este pe puncte foarte importante. Ei sunt într-o situație mult mai grea, dar și această răutate a lor ar putea să ne creeze un avantaj”, a completat goalkeeper-ul Dragoș Balauru.

Pentru gruparea gazdă a fost al 11-lea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, ultimul succes bifat fiind înregistrat chiar împotriva echipei pregătite de Laszlo Balint, căpitanul „câinilor” fiind și cel care a adus victoria în urma unui penalty. De la succesul obținut la Arad, „alb-roșii bucureșteni” au înregistrat opt eșecuri și trei remize în campionat. La Giurgiu în runda trecută Dinamo a avut momente bune de joc, remiza obținută o ține pe loc de baraj.

Dinamo – UTA se dispută  azi, 20 aprilie 2021, de la 21:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), Valentin Dumitru (Gherghița). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica). Observator arbitri: Andrei Ioniță (București).

 

Cosmin Gherman, 20 aprilie 2021 10:16