sâmbătă, octombrie 8, 2022

Un moldovean a intrat prin acoperișul unei case din satul Coroi, de unde a furat bicicleta și țuica omului. Bicicleta a vândut-o în Craiva… țuica, nu!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Autorul unui furt din imobil, identificat de polițiști

Polițiștii din Craiva au identificat un bărbat, bănuit de un furt dintr-un imobil de pe raza localității.

Polițiștii cercetează un bărbat de 36 de ani, din județul Iași, care, în perioada ianuarie-februarie a.c., prin dizlocarea mai multor țigle de pe acoperiș, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Coroi, de unde ar fi sustras o bicicletă și mai multe recipiente cu țuică, cauzând prin fapta sa un prejudidiu de aproximativ 2.000 de lei. Bicicleta ar fi fost comercializată ulterior pe raza localității Craiva.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Conform informațiilor noastre, bărbatul urmărit nu e la „prima abatere” de acest fel… fiind un fel de „hoț în pelerinaj” prin țară. Din locuința din Coroi, acesta a furat 80 de litri de țuică și a băut-o… aproape pe toată, pe un câmp din apropierea satului.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Nasol momentul. Nici nu poate spune că a fost beat când a plecat la șmangleală.

Comentariile sunt închise.