marți, ianuarie 31, 2023

Un pacient s-a aruncat de pe fereastra Secției A.T.I. din Grădiște în pielea goală, scăpând cu viață doar pentru că distanța era mică. Motivul pare oarecum ciudat… dacă n-ai trecut pe acolo!

 

Un pacient în vârstă de 60 de ani, proaspăt internat pe (deja „celebra”) A.T.I. Grădiște, diagnosticat cu COVID-19, s-a aruncat, doar cu pamperșii pe el (conform unui martor ocular), sau gol-pușcă (conform altui martor ocular) de la nivelul I al clădirii de vizavi Capela funerară Kuki.

A scăpat cu viață probabil doar din motivul că înălțimea de la care a căzut nu era mare (2, 5 – 3 metri) și pentru că a fost dus, foarte repede, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad (foto), unde, conform purtătorului de cuvânt al SCJUA, Simina Roz, „se află în stare stabilă, putându-se dialoga cu el. Întrebat ce l-a îndemnat să facă acest gest disperat, pacientul a spus că vrea să se întoarcă înapoi la doctorița care l-a tratat.
B
ărbatul a fost transferat pe secția ATI în această dimineață, cu o infectare pulmonară de 80 la sută și se afla sub ventilație non-invazivă. În acest moment, pacientul se află la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale. Prezintă escoriații la picioare, dar i se fac investigații suplimentare, inclusiv o tomografie computerizată.”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news