ȘTIRI

Un parapantist în vârstă de 20 de ani s-a prăbușit în apropierea Dealurilor Șiriei. Se află internat la UPU, cu multiple traumatisme

 

Un tânăr de 20 de ani s-a prăbușit, probabil din cauza mișcărilor imprevizibile ale vântului, în jurul orei 14.30, în timp ce zbura cu parapanta în preajma dealurilor Șiriei. Echipajul SMURD care s-a deplasat la fața locului cu elicopterul l-a găsit pe parapantist în viață, dar cu multiple traumatisme – fracturi și contuzii.

„Tânărul parapantist are multiple traumatisme și a fost transport la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD, terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. Au găsit o persoană de aproximativ 20 de ani, bărbat cu multiple traumatisme în urma unui accident de parapantă. I s-au acordat îngrijiri medicale conform procedurilor și a fost transportat în viață la UPU Arad”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: Parapantistul a suferit o fractură de coloană, printre alte traumatisme, și se află în tratament la Spitalul Clinic Județean Arad.

Critic Arad, 29 iulie 2018 4:29