Acasă ȘTIRI Un polițist local arădean și-a văzut moartea cu ochii după ce șoferul...

Un polițist local arădean și-a văzut moartea cu ochii după ce șoferul pe care intenționa să-l amendeze a vrut să treacă peste el cu mașina. Autorul este gestionarul unui fond de vânătoare, frate de polițist, fiu de fost primar și a fost dus la Parchet

1

 

Agentul Serviciului Circulație pe drumurile publice din cadrul Direcției Poliției Locale a Primăriei Municipiului Arad, Radu Roșu, și-a văzut moartea cu ochii, după ce  conducătorul auto Ciprian Moroșteș, pe care îl amendase pentru parcarea neregulamentară, l-a lovit cu mașina producându-i o rană superficială la picior, de față cu colegii săi și cu o mulțime de martori.

Evenimentul s-a pertecut la intersecția dintre străzile Elena Ghiba Birta și Ștefan Augustin Doinaș, în zona Pieței Mihai Viteazul, în această după-amiază în jurul orei 14.00, iar protagonistul este, actualmente, în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a da explicații asupra gestului său încadrabil la infracțiunea de ultraj.

Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Arad, care au spus că „bărbatul parcase neregulamentar, astfel că cei doi agenți prezenți în intersecție i-au cerut să se legitimeze. Nu numai că acesta a refuzat să răspund solicitării agenților, dar a și urcat în mașină, apăsând pedala de accelerație și accidentându-l pe unul dintre agenți”. 

 

Ciprian Moroșteș (foto 1, în colajul din fotografie) este gestionarul fondului de vânătoare al comunei Iratoșu, fiul fostului primar al comunei Șimand, iar fratele său este polițist în cadrul Postului de Poliție Chișineu Criș.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version