vineri, septembrie 30, 2022

Un pompier din Ghioroc aflat în timpul liber a reușit să țină sub control un incendiu, până ce colegii săi au ajuns cu autospecialele [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Un început în forță pentru tura de serviciu de astăzi, două incendii în două ore și o interveție, care s-a dovedit a fi decisivă a colegului nostru Herbei Iosif, aflat în timpul liber.

La 8.54 un apel la 112 a anunțat un incendiu în localitatea Ghioroc. S-a deplasat Detasamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, 1 ofițer și 10 subofițeri.
Plt .maj Herbei Iosif locuieste la Ghiroc, este liber azi și când a izbucnit incendiul „lucra prin curte”. A fost sunat de colegii de la detașament și a plecat. Cand a ajuns la casa care ardea, incendiul se manifesta în interior, în bucătărie, cu posibilitatea de propagare la toată construcția. Ajutat de mai multi localnici, a reușit să scoată o butelie din casă, să limiteze propagarea incendiului, astfel că la sosirea celor două echipaje de la Arad focul era sub  control. A fost stins în 10 minute, iar cauza probabilă este „scurt circuit favorizat de o instalație electrică cu defecțiuni”.

Încă completau procesul verbal de intervenție la Ghioroc, când s-a auzit prin statia radio „incendiu la Mândruloc, locuință, arde în interior, ați terminat la Ghioroc sau trimit alt echipaj?” „Plec eu de aici cu un ehipaj și cinci oameni” – a anunțat comandantul detașamentului.
În nici 10 minute erau în Mândruloc și au reușit să stingă repede incendiul fără ca acesta să se extindă la întreaga locuință. Cauza probabilă, „jar sau scântei care au cazut din sobă”.

Mr. George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.