marți, martie 28, 2023

Un portbagaj de țigări au golit jandarmii în Piața „Mihai Viteazul”

Comunicat de presă

Joi, 08 septembrie a.c., pe timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, în municipiul Arad, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat o persoană care deținea în mod ilegal cartușe cu țigări.

Persoana în cauză, a fost depistată în zona Pieței „Mihai Viteazul” având în autoturismul său 265  pachete cu țigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, pregătite pentru a fi scoase la vânzare.  În urma  verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ,se numește Iordan D., în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că fapta comisă este asimilată infracțiunii de ,, colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării pachetelor cu țigări.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news