joi, iulie 7, 2022

Un prim test pentru echipele de TENIS DE MASĂ ale juniorilor la CSM Arad

 

Cupa României la tenis de masă găzduită recent la Dumbrăvița a fost rezervată categoriilor juniori I şi II. CSM Arad s-a prezentat cu o delegaţie numeroasă, coordonată de antrenorul Cristian Dodean. La juniori II, Alesia Sferlea a fost cel mai aproape de medalie, clasându-se pe locul 5, Andreea Craiu a avansat până în faza primelor 16, în vreme ce la masculin, Mihai Şipoş şi Norbert Boka nu au depăşit faza grupelor.

La junioare I, Alesia Sferlea şi Irina Rus au avansat până în primele 16, iar Ana Barbu, Mădălina Orban şi Andreea Craiu până în primele 32. Un alt produs al tenisului de masă arădean, Adela Strună, formată la CS Municipal şi componentă a echipei arădene de Superligă, dar legitimată acum la Bistriţa, s-a clasat pe locul 5 la junioare 1.

CSM Arad aliniază astăzi două echipe, una feminină (Daria Măguran, Angela Morar şi Maya Madar) şi alta masculină (Mihai Şipoş, Ionuţ Mortasifu şi Milan Berki), la Campionatele Naţionale pe echipe de juniori III (11-12 ani) de la Buzău, care sunt programate în acest sfârșit de săptămână.

Delegaţia arădeană este condusă de Andreea Fistyulof şi Radu Muntean.

Ultimele Știri

Related news