miercuri, octombrie 5, 2022

Un sătmărean a fost reținut la Chișineu-Criș pentru CONTRABANDĂ cu ALCOOL ETILIC: DOUĂ TONE au găsit polițiștii în mașina sa!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

APROAPE 2.000 DE LITRI DE ALCOOL TRANSPORTA ILEGAL UN SĂTMĂREAN/BĂRBATUL A FOST REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii arădeni au depistat și oprit în trafic un transport ilegal de 1.998 de litri de alcool etilic/ Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonață de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad

Polițiștii orașului Chișineu Criș au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Chișineu Criș, un sătmărean de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, în flacoane de 3 litri, 1.998 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic.

Întreaga cantitate de lichid și mijlocul de transport utilizat pentru transportul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere.

Conform Legii 227/2015 pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

OFIȚER DE PRESĂ, Inspector principal de poliție Lorena RADU

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news