duminică, noiembrie 27, 2022

„Un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale ar putea avea loc după 1 aprilie”

PSD propune un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, ce ar putea avea loc după 1 aprilie.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PSD propune un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, ce ar putea avea loc după 1 aprilie.

„Continuarea creșterii prețurilor la gaze naturale arată că liberalizarea pieței este un eșec, în lipsa unei concurențe reale. Soluțiile urgente ale PSD oferă românilor și companiilor o protecție pe termen scurt, până când Guvernul va veni cu un plan pe termen lung pentru rezolvarea acestei probleme.

În viziunea PSD trebuie intervenit concomitent pe două planuri:

1) reglementarea temporară a pieței;

2) Investiții masive în creșterea capacității de producție de energie ieftină.

Este cert că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare astăzi nu am fi vorbit nici de plafonarea pe termen scurt, nici de reglementarea pieței și de investiții pe termen mediu și lung.

Acesta este motivul intrării PSD la guvernare: oprirea dezastrului lăsat de guvernările de dreapta și protejarea cetățenilor și a economiei naționale.”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news