joi, septembrie 29, 2022

UPGRADE DE IMAGINE: Domeniul Regal Săvârșin se deschide publicului de la 1 mai până la 1 octombrie, în fiecare sfârșit de săptămână… și AI CE VIZITA!

 

Casa Regală a României și-a făcut un upgrade adaptat vremurilor prin care trecem – e suficient să dai un click pe https://savarsinregal.ro sau să intri pe pagina oficială  de Facebook https://www.facebook.com/FamiliaRegala și vei realiza diferența de comunicare dintre ce a fost și ce este. Cea mai vizibilă dintre aceste upgrade-uri este deschiderea pentru public a Domeniului Regal de la Săvârșin.
Cităm, în continuare, de pe site-ul oficial al Familiei Regale a României (inclusiv fotografii).

Începând cu ziua de 10 mai 2021, Satul Regal și Parcul Regal sunt deschise vizitărilor în grupuri ghidate

Domeniul Regal Săvârșin este deschis publicului de la 1 mai până la 1 octombrie, în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, între orele 9.00 și 18.00. Vizitarea parcului se face în prezența unui ghid.

Grupuri organizate pot vizita domeniul și în restul lunilor anului, precum și în alte zile ale săptămânii, dacă solicită în prealabil, pe e-mail sau telefonic, o vizită specială. Pentru mai multe informații ne puteți scrie la aceste date de contact. Vă mulțumim!

Majestatea Sa Margareta a României:

„Primul lucru care îmi vine în minte când vorbesc despre Săvârșin este armonia castelului și a parcului. Proporții frumoase, culori extraordinare, o lumină caldă și plină, spațiu și tihnă. Armonia a fost completată – fără îndoială – de mâna bunicii mele, Regina-Mamă Elena, care a transformat edificiul într-un cămin plăcut, cald și elegant.

Pe urmă, există această amprentă istorică de neșters a întregului domeniu. Sute de ani din Evul Mediu și istoria modernă a Europei, într-un loc strâns legat de lumea puterii politice, economice și de efervescența culturală a celor cinci secole din urmă ale continentului.

Castelul și parcul de astăzi au, exact ca și în timpul vieții Regelui Mihai, un rol de catalizator, de punct vital în dezvoltarea comunității, de aceea am și făcut timp de atâția ani eforturi să refacem patrimoniul construit și patrimoniul natural.”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news