PUBLICITATE

URBAN WASH Arad – servicii profesionale ecologice de SPĂLARE și CURĂȚARE haine și livrări la domiciliu

 

Urban Wash oferă servicii profesionale ecologice de spălare și curățare haine, lenjerie și țesături delicate. Utilizarea exclusivă a produselor biodegradabile, în locul solvenților chimici, protejează atât calitatea țesăturii, cât și sănătatea clienților și mediul înconjurător.
Excelența serviciilor oferite este garantată de profesionalismul echipei și tehnologia avansată folosită: textura materialului și intensitatea culorilor se păstrează nealterate, mirosul proaspăt, iar aspectul final va face produsul textil să arate ca nou.
Pentru că ne gândim mereu la confortul clienților noștri, Urban Wash face livrări și la domiciliu.

***

Știm că ești pretențios când vine vorba despre hainele tale dar și când vine vorba de mediul înconjurător. Urban Wash vine în întâmpinarea ta cu o ofertă de nerefuzat pentru a avea mereu haine impecabile. Vă oferim servicii premium de curățare și călcare haine, lenjerii și alte țesături delicate. Descoperă și celelalte servicii oferite cu profesionalism de echipa Urban Wash: croitorie rapidă și broderie. La noi vei fi intampinat întotdeauna cu zambetul pe buze, hainele tale vor fi curățate ecologic cu tehnologii noi, prin care textura materialelor și intensitatea culorilor vor ramane nealterate. Hainele vor avea un miros proaspăt și vor arăta ca noi. Știm ca timpul tău este prețios, de aceea venim și la domiciliul tău din Arad pentru a colecta hainele murdare și apoi pentru a le livra curate și călcate.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la tel 004 0740 969 620 sau ne poți găsi la pe site-ul nostru www.urbanwash.ro.  Contactează-ne cu încredere!

Adresa:
Urban Wash – Str. Cocorilor nr.48A, Arad (Adora Park)

Critic Arad, 29 iunie 2019 8:38

urban6urban7urban5urban3urban4urban2