marți, iulie 5, 2022

UTA a câștigat meciul cu Viitorul și e lider în Liga Elitelor!

 

Roș-albii au disputat ieri restanța din runda a doua a Ligii Elitelor U16, în compania Viitorului Arad. UTA a deschis scorul după cinci minute, prin reușita lui Alex Lingurar și au avut capacitatea să-și păstreze avantajul până la finalul unui joc ce i-a urcat pe prima poziție din seria a III-a.

„A fost un meci echilibrat, un derby al Aradului, în care nu au contat locurile din clasament. Am controlat întâlnirea, zic eu, cap-coadă, adversarul nu a avut ocazii importante. Am înscris repede, însă din minutul 20 am jucat cu un om mai puțin (n.n. Mare a fost eliminat), ne-am complicat singuri. A doua repriză au luat și ei roșu, iar în egalitate numerică ne-am mai creat două-trei ocazii clare, din păcate nu le-am fructificat. Importante rămân cele trei puncte, ne menținem parcursul bun din acest tur. Mai avem o etapă, cu Satu Mare, tot pe teren propriu, sperăm să continuăm pe aceeași linie”, a punctat antrenorul Dinu Donca.

UTA a început cu Blaga – Varga, Opriș, Pele, Codrea, Șerengău, Sarkozi, Mihai, Babiciu, Lingurar, Mare. Pe parcurs au mai intrat Ungurianu și Ciubăncan.

Trupa arădeană a strâns 24 de puncte și e lider în clasament, având  două „lungimi” în fața celor de la ASU Poli Timișoara (băieții lui Donca și Bogoșel au și un meci mai puțin disputat decât cei de pe Bega).

***

Articol asociat:

UTA a câștigat meciul cu Viitorul și e lider în Liga Elitelor!

Ultimele Știri

Related news