marți, ianuarie 31, 2023

UTA a dezamăgit la Pitești și a încasat trei eurogoluri după un început de meci ce promitea altceva

 

FC Argeș – UTA 4 – 1 (2 – 1) 

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Turda, Musat, Drăghici, Meza Colli, Șerban, Grecu, Palic, Malele.

Au mai evoluat: Dumitru, Honciu,  De Jonghe, Boldor,  Teles.

Antrenor: Mihai Ianovschi.

UTA: Iacob – Peteleu, Ilie, Da Silva, Shlyakov, Vorobjovas, Albu, Roger, Rusu, Petre, Hora. Au mai evoluat:  Cipri Rus, Bustea, Miculescu, Buhăcianu, N. Roșu.

Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitru: Lucian Rusandu Asistenți: Alexandru Cerei, Marius Marchidanu Observator: Constantin Stătescu.

Gaz Metan a învins cu 2 – 1 ieri pe Hermannstadt și trece pe locu trei, devansând echipa din Pitești care a început jocul cu gândul la victorie. UTA a început jocul cu două vârfuri, iar Petre a avut o jumătate de ocazie în debutul meciului prevestind golul. După golul reușit de  Albu, arădenii au trecut aproape de golul doi, dar șutul lui Petre a fost scos de pe linia porții de Mușat. În loc de 0 – 2 s- a restabilit egalitatea după un sfert de oră de joc. Ritmul jocului s- a mai stins după golul egalizator. Piteștenii au trecut în avantaj la prima situație de atac de după golul egalizator. În debutul părții secunde Grecu centrează în careu, Drăghici reia cu capul, Iacob respinge. Joc mult mai prudent în partea a doua. Balint a schimbat linia ofensivă când mai erau 20 de minute de joc.  În minutul 73 C. Dumitru trage la colțul scurt portarul reține cu dificultate . În minutul 82 corner executat de Bustea, Erico reia , Greab respinge cu pumnii, Turda degajează din fața lui C. Rus. Elevii lui Balint au riscat pe final de meci în minutul 87  Shlyakov trimite cu mult efect și Greab e obligat să respingă în corner, pe dreapta rămas fără rezultat. Pe contre, arădenii primit două goluri, iar gazdele au mai cerut un penalty pe final la o intervenție a lui Peteleu. FC Argeș a urcat pe locul secund, iar arădenii sunt o treaptă mai jos inversând locurile.   În runda următoare în orașul de pe Mureș vine Chindia, meci programat sâmbătă.

Așa s-a marcat:

Minutul 10, Roger pasează lung, Petre îi așează mingea cu capul lui Albu în 16 metri, Maric întârzie intervenția și arădeanul  trimite lângă bara din dreapta, 0 – 1.

 Minutul 15, Malele pasează cu călcâiul pentru Grecu, care trimite un șut cu efect, din 15 metri lateral stânga în plasa laterală la colțul lung,  1 – 1.

Minutul 39, Drăghici reia din foarfecă cu stângul, mingea centrată de Mușat îl atinge  pe  Florin Ilie și intră în colțul din dreapta a  lui Iacob, 2 – 1.

Minutul 88, Dumitru sare mai sus decât Shlyakov, scapă singur și trimite pe lângă Iacob, 3 – 1.

Minutul 90, Honciu pasează lung, Malele preia, se întoarce de lângă Ilie și-l bate pe Iacob cu un șut în diagonală, 4 – 1.

Ultimele Știri

Related news