joi, martie 30, 2023

UTA a fost din nou Regina Aradului, după ce s-a calificat în ultima etapă a barajului contând pentru accederea în Liga I

 

UTA Bătrâna Doamnă a învins-o sâmbătă, 4 iunie, scor 4-1 după prelungiri (2-0, 3-1), pe contracandidata la promovare Dunărea Călăraşi, obţinând astfel o calificare excepțională în barajul final pentru Liga 1.

După turul de miercuri, când adversara s-a impus cu 3-1, numai fanii cei mai încrâncenați îi mai dădeau echipei de „puștani teribili ai Aradului” vreo șansă de a întoarce rezultatul. Cei peste 2.000. de arădeni care au umplut până la refuz tribunele de pe Motorul, puțin noroc dar și multă muncă de echipă au făcut diferența.

UTA va juca barajul pentru ultimul loc din Liga 1, cu FC Voluntari

Conform relatării digisport.ro, echipa lui Adrian Mihalcea câştigase turul cu 3-1, însă avantajul a fost anulat după 35 de minute: Denis Man a deschis scorul (17), apoi Curtuiuş a fructificat centrarea excelentă a lui Strătilă (34).
În debutul reprizei secunde, Dunărea a trecut de două ori pe lângă gol. Alexandru nu a profitat de ieşirea hazardată a lui Miron (46), apoi a fost blocat de portarul gazdelor (49).
Situaţia arădenilor s-a complicat când Manea a fost eliminat pentru două galbene în minutul 73, în urma unei simulări.
Cu toate acestea, după doar trei minute, UTA a marcat şi al treilea gol, pe contraatac, prin Rus, abia intrat pe teren.
Dunărea a dus, însă, meciul în prelungiri, la devierea nefericită a lui Covaci, cu zece minute înainte de final.
În prima repriză suplimentară, Rus a finalizat excelent o acţiune individuală, în minutul 99, şi a stabilit rezultatul final.

UTA va juca turul barajului cu FC Voluntari în deplasare, miercuri, de la ora 18:30, în direct la Digi sport 1.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news