duminică, septembrie 25, 2022

UTA a jucat amical cu Lipova și a testat un stranier sârb

 

UTA – Șoimii Lipova 2 – 0 (1 – 0)

Profitând că nu au jucat la sfârșit de săptămână pentru că echipa din Târgu Mureș s-a retras din campionat, UTA a avut săptămâna trecută o săptămână de antrenamente, iar azi un amical cu echipa de liga a treia Șoimii Lipova

Ionuț Popa a programat un joc amical între UTA și trupa lui Flavius Sabău.

Roș-albii au început jocul în formula: Barna – Polgar, Alex Trivan (fundaș central din Serbia, în probe), Markovic, Aldan – Dan, Tănase – Stahl, Petra, Hlistei – Popa.

Lipova (prima repriză): Iliescu – Iova, Calvin, Jichici, Kocsis – Deta, Dobrean, C. Poiană, Filimon – Vasinc Trabalka.

Lipova (repriza a doua): Iliescu – Iova (60 Turai), I. Pașcu, Jichici, Stoin – Duță, S. Popa, Tiponuț, Rusu – Vasinc, Himcinschi.

Hlistei a deschis scorul după jumătate de oră de joc: mijlocașul a primit o pasă bună în buza suprafeței de pedeapsă, a pătruns doi metri și l-a executat pe Iliescu cu șut la firul ierbii, 1-0.

UTA  supă pauză îi are în teren pe Barna – Lazăr, R. Iuga, Trivan, Dinculescu – Prună, Jorza – Sorato, Buia, A. Iuga – Toma.

2-0 din minutul 57: Toma a întors o minge din tușa dreaptă pentru reluarea precisă a lui Jorza din 12 metri lângă bara din stânga portarului.

Schimbare în poarta arădeană, Zamfir joacă în locul lui Barna (60).

Fluier final, 2-0 pentru UTA.

A fost un bun prilej ca UTA să își vadă câțiva jucători crescuți în propria pepinieră, dar care evoluează pentru Lipova.

Ultimele Știri

Related news