ȘTIRI

UTA a-mplinit 76 de ani. Filarmonica i-a cântat IMNUL. Călin Bibarț: „Și ce dacă plouă?” [VIDEO]

 

Astăzi se-mplinesc 76 de ani de la prima filă a poveștii UTA și parcă am simțit cu toții o emoție. Cumva și recunoștință pentru baronul care, pe timp de război la propriu, s-a gândit să construiască ceva care să redea speranța.

Dincolo de mesajele fanilor discreți și ale ultrașilor din galerie, cel mai frumos mesaj aniversar pentru UTA a venit din partea artiștilor din corul și din orchestra Filarmonicii Arad care au marcat momentul festiv, îmbrăcați alb-roșu și interpretând imnul echipei, „De la Dunăre la Sena”.

 

„Gestul nostru muzical și fotbalistic, în același timp, are următoarea semnificație. Atât echipa de fotbal UTA, cât și Filarmonica de Stat Arad face parte din ceea ce numim suprastructura orașului Arad. Datorită faptului că trăim vremuri grele, întotdeauna suprastrucura este în pericol, este amenințată din punct de vedere financiar și nu numai. Suporterii echipei UTA au cântat și au scandat pentru ajutorul Filarmonicii Arad și noi acum întoarcem acest gest frumos și cântăm pentru echipa UTA, care astăzi își aniversează 76 ani de existență. În fond, ambele entități, atât UTA, cât și Filarmonica, au o tradiție îndelungată și ambele sunt emblematice pentru orașul Arad și am dori să-i rugăm pe arădeni să ne susțină în continuare, mulțumindu-le – totodată – pentru acest lucru”, a spus Cristian Neagu, dirijor de orchestră la Filarmonica de Stat Arad.
„Astăzi ascultăm ,,De la Dunăre la Sena” într-o variantă în care nu l-am mai auzit niciodată, interpretat de orchestra și corul Filarmonicii din Arad! Acest gest extraordinar vine ca o mulțumire din partea muzicienilor din Filarmonică pentru suporterii utiști care s-au implicat în demersurile pentru salvarea instituției, dar și ca un cadou deosebit pentru aniversarea de 76 de ani a clubului nostru.
Ne bucurăm să vedem că acțiunea noastră de susținere a fost atât de apreciată încât a generat un moment cu adevărat emoționant pentru orice arădean și sperăm ca oamenii din acest oraș să preia exemplul nostru de fiecare dată când valorile comunității sunt amenințate.
Poate că nu mulți dintre noi sunt pasionați de simfonii și sonate, dar ne dorim ca muzica să răsune în continuare imperial în sala în care cândva au pășit pe scenă Strauss sau Enescu!
Audiție plăcută… da capo al fine! Pentru noi doar UTA contează!” – pagina de facebook ULTRAS ARAD.
Am fost curioși să vedem cum au sărbătorit astăzi UTA și personalitățile politice arădene. Singurul care n-a avut nimic de sărbătorit azi a fost primarul Călin Bibarț. Acesta s-a bucurat că plouă, tăvălit prin iarbă cu și ca un cățel… Bine, știam că deja e sătul de UTA, dar nici chiar așa.

 

Ilie Cheșa:  LA MULȚI ANI❤️UTA!

#doarUTA #doarARAD
Pe 18 aprilie 2021 🤗 îi invităm pe toți utiștii din Arad sau de pretutindeni să îmbrace un tricou alb-roșu, o bluză sau un hanorac, să poarte o șapcă sau un fular, să afișeze un steag sau să își pună în piept o insignă cu stema Bătrânei Doamne! Ne vom întâlni cu toții pe străzile Aradului și ne vom bucura împreună de această zi de sărbătoare.”

 

Mihai Fifor: „ Acum 76 de ani incepea, la Arad, o poveste frumoasa, care, de atunci si pana in ziua de azi, a consemnat momente irepetabile de glorie pentru fotbalul romanesc.

La multi ani, „Batrana Doamna”! Esti mai frumoasa ca oricand….

 

Sergiu Bîlcea: „Bătrâna Doamnă – 76 de ani! Am crescut cu simbolul UTA, am fost la stadion cu tata când eram mic și l-am dus demână pe Vlad, să vedem echipa noastră, a Aradului. Sunt mândru că la această aniversare avem un proiect credibil pentru UTA, un stadion nou, la care trebuie să mai lucrăm dar care este un enorm avantaj, o echipă care ne dă speranța că putem să creștem în continuare. La mulți ani UTA, la mulți ani utiștilor!”

 

Dorian Curcanu: „La mulţi ani, UTA! 🥳 76 de ani de tradiţie.”

 

Articol asociat:

Călin Bibarț deja e sătul de UTA și orice discuție i se pare inutilă

Sasha Romanov, 18 aprilie 2021 7:35

fila_utacurcanu_utasergiu_utafifor_utachesa_utabibart_uta