SPORTURI

UTA a plecat spre Capitală fără Ionuţ Popa

 

UTA – locul 8 în clasamentul ligii secunde,  evoluează mâine în deplasare cu Academica Clinceni echipă aflată pe locul de promovare – respectiv locul trei, după 27 de etape.

Delegaţia arădeană a plecat cu autocarul spre capitală doar astăzi de dimineaţă petrecând toată ziua pe drum, dar având şi suficient timp pentru refacere. Este pentru prima oară când se merge cu autocarul în preziua jocului fără o noapte intermediară în plus. În cazurile când echipa a făcut deplasarea pe calea aerului de fiecare dată echipa a pierdut, e şi puţină superstiţie în această decizie. Aşa cum era de aşteptat, antrenorul Ionuţ Popa nu a putut face o deplasare atât de lungă, acesta a continuat în această săptămână investigaţiile medicale, dar rezultatele nu pot fi cunoscute mai devreme de o săptămână.

Tehnicianul arădean a subliniat că problemele sale de sănătate au legătură cu meciul de la Ploieşti (2-2) când s-a enervat peste măsură pe final pentru o ratare a lui Norbert Janos, acesta nici nu a mai făcut parte din lot din acel moment. Stahl  (foto) nu şi-a revenit după accidentarea cu Luceafărul Oradea şi nu a făcut deplasarea, Kanda şi Hezdac nu sunt refăcuţi în totalitate. În tur ilfovenii s-au impus cu scorul de 1 – 0 la capătul unui joc echilibrat. In iarnă cele două combatante s-au mai întărit. Pentru că prima ligă de fotbal e întreruptă, Digi Sport şi alte posturi tv se orientează spre meciurile din liga secundă, astfel că jocul Academica Clinceni – UTA poate fi urmărit pe canalul DIGI SPORT cu începere de la ora 13.00.

Cosmin Gherman, 22 martie 2019 8:45