marți, ianuarie 31, 2023

UTA a primit o omologare parțială a stadionului Francisc Neuman, iar astăzi a mai transferat doi jucători

O comisie mixtă, formată din reprezentanți ai deținătorului drepturilor TV pentru prima ligă, ai LPF, Jandarmeriei și ISU Arad a fost prezentă, pe arena de pe Calea Aurel Vlaicu. Stadionul „Francisc Neuman” a costat aproximativ 14 milioane de euro și are o capacitate de 11257 de locuri, toate fiind acoperite. Debutul construcției a fost consemnat în urmă cu 6 ani. Mai există lucruri de pus la punct privind dispunerea galeriilor și a supravegherii video, a transmisiei TV iar acestea trebuie rezolvate până la următoarea vizită a celor care oferă omologarea. Totuși se va face o derogare pentru meciul de acasă cu Voluntari din etapa a doua a sezonului ce stă să înceapă. UTA a aprimit o omologare pe 30 de zile urmând ca după etapa a patra să se dea omologarea definitivă pentru acest sezon.

***

UTA a transferat azi alți doi jucători

 E vorba despre Denis Rusu și Dragoș Tescan, doi jucători eligibili regulii U21, transferați de urgență de „Bătrâna Doamnă”.

Cei doi au fost cooptați de la Șoimii Lipova, respectiv Turris Turnu Măgurele, în condițiile în care, înaintea meciului de sâmbătă, cu Viitorul Constanța, grupul jucătorilor sub vârstă e decimat de accidentări și de coronavirus. Șase jucători au fost confirmați, săptămâna trecută, cu virusul Sars-Cov-2, iar Cătălin Vulturar s-a accidentat la amicalul de marți, cu Șoimii Lipova câțtigat cu 1 – 0, unicul gol reușit de Hora. Astfel, singurul jucător disponibil din această categorie era portarul Horațiu Moldovan.

UTA joacă sâmbătă, de la ora 15.30, în deplasare, cu Viitorul Constanța, în prima etapă a Ligii I. Arădenii pleacă astăzi, cu avionul, spre Capitală, urmând să se antreneze la Snagov, iar în ziua premergătoare meciului se vor pregăti la Constanța.

 

Ultimele Știri

Related news