marți, ianuarie 31, 2023

UTA a reușit cea mai spectaculoasă întoarcere de scor din acest sezon: 6 – 1 cu Metalglobus București!

 

UTA – Metaloglobus 6 – 1  (2 – 1)

UTA: Bodea – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Oprea – Cublesan, Matei, Vădrariu – Rus. Au mai evoluat: Pop, Petra, D. Popa  Antrenor: Ionuț Popa.

Metaloglobus: R. Geantă – Pham Huy, Buzea, Caramalău, Sava – Riza, Bg. Panait – O. Herea, Ghenovici, Vl. Vlad – M. Albert. Au mai evoluat: Potecea, Ciolacu,  Antrenor: Gigel Coman.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din Baia Mare). Rezervă: Marius Omuț (Satu Mare)

Observatori FRF: Iulian Spătaru și Romeo Malac (ambii din Timișoara)

Pe o vreme frumoasă doar ceva peste 500 de spectatori au luat loc la ora 15 în tribunele arenei din Aradul Nou. Lovitura de începere a fost dată de Ladislau Petschovshi, unul dintre fii fostei marii glorii utiste, Iosif Petschovshi, decedat pe 6 octombrie 1968. Din păcate, în scurt timp de la debut arădenii au fost conduși pe tabela de scor la prima acțiune a oaspeților. UTA a repostat repede prin Vădrariu și Rus, dar fără finalizare pe poartă. La jumătatea primei reprize Rus îl remarcă pe portarul Geantă, iar trei minute mai târziu se restabilește egalitatea. După egalare tot elevii lui Ionuț Popa au controlat jocul și în scurt timp a trecut în avantaj pe tabela de scor. În minutul 35, Rus trage puternic, portarul respinge în față. Prima situație de gol de după pauză a și fost fructificată de către UTA. În minutul 58 Geantă a blocat unghiul lui Cubleșan, iar patru minute mai târziu șutul lui Rus a fost reținut în doi timpi. În minutul 69, oaspeții au un gol anulat pe motiv afară din joc, în același minut portarul Geantă a respins cu piciorul șutul lui Cubleșan. Potecea și Herea au avut câteva situații bune la poarta arădeană în interval de trei minute, dar uta mai puncteaza de două ori

Așa s-a marcat:

Minutul 6, Matei greșește o pasă pe stânga, mingea ajunge la Ghenovici, care îl găsește perfect pe O. Herea care îl lobează din 12 metri pe portarul arădean, 0 – 1.

Minutul 26, Vădrariu execută o lovitură de colț, Manea reia cu capul în dreapta lui Geantă, 1 – 1.

Minutul 32, acțiune personală a lui Manea care a recuperat o minge în terenul advers, centrare șutată în fața porții, iar Pop une latul trimițând mingea sub bară, 2 – 1.

Minutul 38, Vădrariu centrează pe jos de pe partea stângă, mingea trece printre mai multe picioare, fără preluare Cubleșan trimite puternic sun transversală 3 – 1.

Minutul 50, Cubleșan a câștigat un duel, a pasat pentru Pop aflat în marginea careului mare; acesta a șutat în stânga lui Geantă, 4 – 1.

Minutul 82, acțune în doi D. Popa și Cubleșan, ultimul îl depășește pe portar și pasează pentru D. Popa, 5 – 1.

Minutul 85, inversare de roluri D popa îl lansează pe Cubleșan care înscrie din careu pe colțul lung, 6 – 1. 

 

https://www.facebook.com/CJArad/videos/10214518984743060/

 

Ultimele Știri

Related news