luni, februarie 6, 2023

UTA – ACS Poli Timișoara 2 – 1. Ciucur a contribuit la ambele goluri și a arătat că echipa are CARACTER

 

UTA – ACS Poli Timișoara 2 – 1 (0 – 1)

Până la ora jocului medicii și preparatorul fizic a reușit să recupereze câțiva jucători incerți înainte de al doilea joc din acest retur de pe teren propriu. Oaspeții veneau la Arad de pe penultimul loc ânaintea acestei runde cu numărul 24, aproximativ 1500 de spectatori au fost prezenți în tribune. Din păcate, UTA a început jocul cu handicap pe tabela de scor luând gol din fază fixă în minutul 3. După golul primit UTA a avut mai mult posesia ocaie notabilă apare în minutul 12, cand Miculescu a recuperat o minge a combinat cu Kanda și Cipri Rus, ultimul a centrat dar Miculescu nu a putut devia mingea. Două apariții în careu ale lui Kanda și Cipri Rus au fost în minutele 21 și 27 dar rezolvate de defensiva de pe Bega. După jumătate de oră de joc tot Poli a fost mai aproape de gol, Bodea a respins șutul lui Bădăuță de la 13 metri, mingea a ajuns la atacantul alb-violet, care a tras, dar Bodea a respins cu piciorul. Același Bădăuță a tras violent în bara laterală în minutul 35. UTA nu și-a creat ocazi clare până la pauză, Kanda a executat bine o lovitură liberă de la 30 de metri mingea a mers puțin pe lângă bara din dreapta, era minutul 43. UTA nu prea a avut ocazii de gol în prima repriză, dar a fost rândul ei să înscrie imediat după pauză. Arădenii nu au avut mai multe ocazii ca în prima repriză, dar au fost mult mai eficienți. Elevii lui Răchită nu au mai contat în atac. La două minute de la golul doi primit ACS a reacționat prin Buzan a cărui șut a trecut puțin alături. Matei putea risipii emoțiile spectatorilor dar a tras foarte slab în minutul 87. Rus a trimis o minge în bară în minutele suplimentare arătate de la margine. Elevii lui Ionuț Popa au avut o repriză secundă mai bună și au păstrat punctele la Arad. În runda următoare la Arad vine Luceafărul Oradea.
Așa s-a marcat:
Minutul 3, Rogoveanu, execută un corner de pe stânga și arădeanul Bilia deviază din 6 metri, 0 – 1.
Minutul 54, Ciucur a centrat de pe dreapta, Bilia a respins până la David Miculescu aflat la marginea careului mare acesta a tras puternic, portarul a atins mingea care a intrat în plasă, 1 – 1.
Minutul 76, Ciucur trimite un șut-centrare mingea a fost atinsă de Cipri Rus și de portarul oaspeților și a întrat în plasă pe lângă bară, 2 – 1
UTA: Bodea – Costin, El Hasni, Şeroni,Copaci – Neagu, Melinte – Ciucur, Miculescu, Kanda – Cipri Rus. Au mai evoluat: Matei, Stahl, Hrezdac. Antrenor: Ionuț Popa.
ACS Poli: Moldovan – Paramatti, Olteanu, Bilia, Munteanu, Rogoveanu, Manolache, Buzan, Sidorenco, Uyi, Bădăuţă. Au mai evoluat: Ghidurea, Țîgîrlaș, Calugher. Antrenor: Valeriu Răchită.
Arbitri: Cătălin Buși (Rm. Vâlcea) – Ionuț Câmpeanu (Cluj Napoca), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Dragoș Lunca (Cluj). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Dan Monea (Aiud)

Articol asociat

Cristi Păcurar şi Valeriu Răchită – impresii după meciul de la Arad

Ultimele Știri

Related news