joi, mai 26, 2022

UTA – Chindia 1-0… pentru Paști liniștite!

UTA a câștigat cu Chindia în Sâmbăta Mare, cu scorul de 1-0, într-un meci aproape decisiv pentru rămânerea în afara barajului pentru retrogradare în Liga a 2-a, contând din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în fața unui public încântător.

Repere importante ale meciului:

După o primă repriză anostă, fără mari ocazii de gol, Vorobjovas a ratat prima șansă a meciului în minutul 36, după ce a ajuns ntr-o poziție centrală, în marginea careului. mijlocașul arădenilor a trimis pe lângă poartă, fără să fie incomodat de vreun adversar.

Repriza secundă a fost mult mai bună pentru UTA, debutând cu ratarea aceluiași Vorobjovas, în minutul 50. A fost „buzduganu” trimis – căci 69 arădenii au marcat: Ubbink a centrat din dreapta, în fața porții, Laukzemis a trecut pe lângă minge, iar Otele, din spatele său, a scuturat plasa porții lui Căbuz.
Un gol care înseamnă – aproape  sigur – că UTA va continua și la anul în Liga I… un motiv mare pentru utiști de a avea parte de Paști liniștite.

Fișa tehnică:

Stadion „Francisc Neuman”, teren acceptabil, timp noros, spectatori 3000. A marcat: Otele – min. 69.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Medjimorec, Benga, Shlyakov – Batha, Vorobjovas – Miculescu (Pătlăgică), Ubbink (Isac), Otele (Dangubic) – Laukzemis (Fl. Matei).

Chindia: Căbuz – Căpuță, Pițian, Celea (Dulca), Dinu (Chunchucov) – Butean, Passaglia (Popadiuc), P. Iacob, A. Șerban – Chamed, Florea (Syla).

Au arbitrat: S. Colțescu – la centru, V. Marinescu (ambii din București) și D. Mitruți (Craiova (asistenți).

REZUMAT

Ultimele Știri

Related news