sâmbătă, octombrie 1, 2022

UTA – Chindia: un egal cât o dezamăgire…

UTA – Chindia 1-1 (0-1)

Stadion „Francisc Neuman, teren acceptabil, timp excelent petru fotbal, spectatori 9000. Au marcat: Benga – min. 85, respectiv Balauru – autogol, min. 44.

Fprmații:
UTA: Balauru – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Isac, Batha – Otele, Cascini, Otello – Postolachi.

Chindia: Moldovan – Orozco, Celea, Bondor, Ioniță – Neguț, Vorobjovas, Akhmato, Popadiuc – Cooper, Popa.

 Au arbitrat: S. Kovacs (Satu Mare) – la centru, V. Avram (București) și R. Bârdeș (Pitești) – asistenți.

„Povestea” meciului

UTA a început mai bine confruntarea și a dominat copios prima parte, dar în ciuda acestui fapt, golul a venit la poarta lui Dragoș Balauru, care a greșit grav la un șut expediat de Akhmetov, de la marginea careului: goalkeeper-ul ărădenilor a scăpat mingea pe sub el, iar din bară aceasta a intrat în poartă.
Am dominat steril și am forțat golul egalării, iar Ilie Poenaru a trimis toți jucătorii de atac pe teren, dar singura ocxazie remarcabilă a venit de la Keșeru, intrat la pauză,  care a lovit bara în minutul 72.

UTA a egalat în minutul 86, după un corner, prin fundașul central Alexandru Benga, care a reluat excelent, din voleu centrarea. Gazdele s-au aruncat în atac, dar nu au mai putut marca, iar scorul final a fost de egalitate, 1-1.

REZUMAT VIDEO

Ilie Poenaru, după meci:

„Din păcate, doar un punct. Ne doream toate cele trei puncte, dar am avut două reprize diametral opuse. Nu am început bine meciul, nu au făcut ceea ce le-am cerut. Am avut un joc mai mult de așteptare, dar nu știu de așteptam. O repriză slabă. Am fost crispați, nu am avut soluții, cu toate că știam ce trebuia să facem. Din păcate, n-a fost să fie în prima repriză. În a doua repriză am schimbat și sistemul, am jucat cu doi atacați. Am pus presiune, am făcut cam ceea ce trebuia să facem în prima, cu presing avansat, să rămânem sus. Nu cred că au făcut greșeala asta. Am mai fost pățiți și la Mioveni. Nu vreau să jignesc, dar le-am spus o mare greșeală dacă subestimăm adversarul. Trebuie să ne respectăm adversarul și trebuie să avem grijă, pentru că este un adversar periculos.

Din păcate, norocul nu a fost de partea noastră. Mai ai nevoie și de noroc în anumite ocazii. Asta este. Ceea ce este important este că în a doua repriză am putut să revenim, să egalăm. Ne doream aceste trei puncte foarte mult, din păcate atât s-a putut”.

UTA se află, după această etapă a SuperLigii la jumătatea clasamentului, acumulând 12 puncte din 9 meciuri

Ultimele Știri

Related news