SPORTURI

UTA continuă seria neagră a înfrângerilor acasă

 

UTAChindia 0 – 1 (0 – 0)

UTA: Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Roumpoulakou – Roger, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Ad. Petre, Voinea. Au mai evoluat: Hora, Antal,  Shlyakov, Miculescu, C. Rus.  Antrenor: Laszlo Balint.

Chindia: Aioani – Martac, Pițian,  Celea, Kocic – Neguț, Dulca, Iacob, Dumitrașcu –  Yameogo, Berisha.

 Au mai evoluat: D. Popa, D.Florea, C. Dinu, Rață, Căpușă.  Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj) – Mihai Marica (Bistriţa), Alexandru Vodă (Alba Iulia – Alba). Rezervă: Florin Marcu (Oradea)

Observator FRF: Zoltan Szekely (Baia Mare)

Observator LPF: Marian Ivan (Brașov)

Momentele importante ale meciului

La capătul primului sfert de oră, după o lovitură de col,ț mingea ajunge în dreapta la Yameogo, care centrează la colțul lung, iar Iacob reia din cădere pe lângă poartă. În minutul 26, după un prim corner pentru arădeni, Roger a centrat, Erico a reluat spre poartă, Dumitrașcu a respins, dar niciun arădean nu a reușit să urmărească mingea pentru o deviere în plasă. În minutul 32 Petre a bătut o lovitură liberă de la distanță peste 30 de metri, mingea cu pământul  portarul respinge de lângă bară.
Am văzut o primă repriză modestă, în ciuda faptului că antrenorul Laszlo Balint a etalat o formulă ofensivă 4-4-2, cu Rusu și Roger servanți.

Ritm scăzut în prima parte sub nivelul primului eșalon fotbalistic, nici o schimbare la pauză. În minutul 48, Roger centrează puternic din dreapta, Aioani respinge cu pumnii din fața lui Voinea. În replică Neguț pătrunde în dreapta, șutează din unghi, dar Voinea se opune. Trei schimbări la arădeni în minutul 60, forțe proaspete în ofensivă.
După golul primit, arădenii au reacționat prin șutul lui Antal: Aioani respinge în corner de la colțul scurt. Putea fi 2 – 0, pentru oaspeți când portarul oaspeților a bâlbâit o minge respinsă în transversală, dar s-a dat fault în atac comis de Erico. Cipri Rus centrează de pe stânga, Antal  a reluat din 10 metri cu capul alături de poartă.

Chindia nu a luat gol nici după această deplasare și a plecat cu toate punctele din orașul de pe Mureș. Așa s-a scris al doilea meci din runda a V-a din play-out.  În runda următoare intermediară în 5 mai arădenii merg la Astra Giurgiu.

Așa s-a marcat:

Minutul 62, , Roumpoulakou a respins mingea până la Florea care pătrunde în flancul drept pasează pentru Iacob care a tras cu efect  ajutat și de vânt mingea intră în vinclu, portarul era puțin ieșit, 0 -1.

Cosmin Gherman, 1 mai 2021 5:31