marți, decembrie 6, 2022

UTA – CS Afumați 2 – 1. Buia, Bodea și Hilistei – eroii acestui succes!

 

UTA – CS Afumați 2 – 1 (1 -1)

UTA: Bodea – R. Iuga, Manea, Roșca, Dinculescu – Stahl, Tănase, Petra, Hlistei – Popa Buia. Au mai evoluat: Curtuiuș, Prună, Amir Jorza. Director tehnic: Ionuț Popa. Antrenor principal: Cristian Todea.
Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Olariu, Tudorache – Avram, Dedu, Vasile – Buduroi. Au mai evoluat: Mitu, Burlacu Antrenor: Vasile Neagu.
Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Marian Truță, Alexandru Mihăilă (ambii Vâlcea). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Ioan Mureșan (Timișoara).

UTA a primit astîzi vizita uneia dintre cele mai omogeme echipe din liga secundă de fotbal cu jucători formați pe la FCSB su Pandurii. În această iarnă s-au despărțit de fostul om de gol Vlada, care a preferat să meargă la Rapid. Oaspeții au venit la Șiria cu gândul de a nu pierde locul trei ce duce la barajul pentru un loc în prima ligă. CS Afumați are a doua defensivă din liga secundă, dar și o bună pregătire fizică. A fost o primă repriză în care oaspeții au început mai bine, au deschis scorul la prima ocazie mai clară și a mai ratat un penalty la două minute după deschiderea scorului. Dedu a căzut ușor de lângă Manea. Șutul aceluiaș Dedu a fost respins în doi timpi de portarul Bodea care și-a păstrat echipa în joc. UTA a echilibrat jocul printr-o mai bună construție și a egalat la ultima fază din prima repriză. După pauză, la UTA a intrat golgheterul Curtuiuș, autor a șase goluri. Cu excepția celor două goluri, ocaziile cu finalitate pe poartă au cam lipsit. În minutul 33, Stahl a recuperat o minge, dar a alunecat în momentul șutului și portarul a reținut. În minutul 47, Iuga a respins slab, iar Buduroi a reluat din careul mic peste poartă. Hilistei a pătruns dar a fost semnalizat eronat în poziție afară din joc, în faza următoare Ștefan Vasile a șutat de la distanță, Bodea a reținut, era minutul 75. Zaharia a ratat două bune ocazii pentru echipa sa. să mai spunem că Prună a revenit pe teren după o accidentare mai veche.

Așa s-a marcat:
Minutul 14; Ștefan Vasile a șutat din marginea careului, mingea a lovit bara și a intrat în plasă, 0 – 1.
Minutul 45; recentrare în careu a lui Stahl, Buia a reluat în plasă, faza a fost construită de Hlistei, 1-1.
Minutul 54; Patriche a greșit o minge în defensivă, Buia a preluat și a lobat frumos din unghi în vinclul porții lui Marinescu 2 – 1.

Ultimele Știri

Related news