UTA – CS Balotești 2 – 2: o remiză cât o DEMISIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

UTA – CS Balotești 2 – 2 (0 – 0)

UTA avea astăzi doar varianta victoriei în meciul de pe propriul teren cu CS Balotești, pentru a readuce liniștea în rândul echipei. Oaspeții veneau cu atuul moral din sezonul trecut cînd tot la Șiria au stopat UTA din drumul spre promovare directă. Arădenii au început dominând teritorial sî în debutul jocului Stahl a reluat cu capul pe colțul lung centrarea lui Strătilă. Primul sfert de oră a meciului au mai adus două ocazii arădene, Cârstocea nu nimerește poara cu un șut din alergare, cei din spatele porții au văzut mingea în plsă în vreme ce Burlă trage din lovitură lineră de la 22 de metri și portarul Iordan respinge. Burlă a mai încercat o lovitură liberă cu efect, Ciucă a reluat alături. Oaspeții au reacționat la o lovitură de colț, Nica a reluat alături. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut căpitanului Curtuiuș, acesta a fost lansat a trecut de portar dar a intrat în unghi și a centrat prin fața porții. Până la pauză au mai fost jumătăți de ocazii la poara ilfovenilor. După pauză, arădenii au început mai crispați, parcă acest scenariu a mai fost văzut. Jocul gazdelor a avut de suferit la construcție și datorită faptului că Strătilă a părăsit terenul accidentat încă din minutul 30. În partea secundă, antrenorul Mihalcea a schimbat registrul tactic cu doi atacanți. Oaspeții puteau răsturna scorul cînd tabela arăta 1-1 Răuță a reluat puțin alături, după o fază creată de Pătrașcu din lovitură de colț. După ce UTA a trecut în avantaj se părea că bifăm prima victorie acasă. În loc să câștige, UTA s-a văzut egalată și chiar era să și piardă. UTA nu a avut alături întraga galerie datorită unor divergențe între club, primărie și suporteri. Totuși la final jucătorii au fost apostrofați cînd au fost să salute galerie. Mai remarcăm debutul lui Păcurar dar și lipsa de pe banca de rezerve a lui Manea care a greșit individual la golul doi de la Sibiu! Stahl a evoluat nerefăcut și a avut probleme medicale la finalul jocului cu CS Balotești.

În runda următoare, UTA se v-a deplasa la Afumați, urmând să primească pe teren propriu vizita incomodei echipe Dunărea Călărași.
Așa s-a marcat:
Minutul 58, Pătrașcu deviază mingea în transversală aceasta revine la Nica care reia cu latul, mingea a fost respinsă de Scutaru de după linia porții. Banca tehnică a gazdelor a contestat, golul Codruț Grădinariu, a și intrat ăn carul de trasmisiuni pentru a vedea reluarea dar golul e regulamentar 0 – 1.
Minutul 61, penalty acordat la o minge aruncată în careu de Păcurar, Curtuiuș a sărit pentru a recentra dar a fost lovit în față de portar. Lovitura de pe punctul cu var a fost executată de Burlă în dreapta, portarul a plecat în stânga 1 – 1.
Minutul 70, Asani ratează complet un șut, dar mingea ajunge ăn corner executat de Păcurar, iar Scutaru înscrie cu capul 2 – 1
Minutul 87, cea mai controversată fază avea să vină, arbitrul Omuț dictează o lovitură liberă indirectă, dar nu ține mâna sus cum prevede regulamentul,Comant trage direct îm poartă, Grahovac nu atinge mingea și intră în plasă. Gazdele cer anularea golului și reluarea jocului cu aut de poartă pentru greșala oaspeților, dar arbitrul recunoaște vina și dictează repetarea loviturii. Coman trage peste zid, mingea ajunge la Răuță, care pune latul pentru a trimite mingea pe colțul lung 2 – 2.
UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Tănase – Strătilă, Cârstocea, Păcurar, Stahl – Curtuiuș. Au mai evoluat: Buleică, Toma, Asani.
Antrenor: Adrian Mihalcea.
Balotești: Iordan – Dedu, Marciuc, Răuţă, D. Filip – Gojnea, L. Ion – Al. Coman, Al. Pătrașcu, Ciubuc – E. Nica. Au mai evoluat: Flămânzeanu, Neagu, Suciu.
Antrenor: Laurențiu Diniță
Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare), Nicolae Chițoiu (Timișoara) și Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare)
Observatori FRF: Fevronia Ion (Craiova), Mircea Sârbu (Deva)

Imediat după meci, antrenorul alb-roșiilor și-a declarat intenția de a demisiona

„Adrian Mihalcea; e nevoie de un șoc la echipă și acesta sunt eu, văd o mare de neîncredere în jucători zburdă la antrenamente și joacă cu frică la meciuri, multe pase înapoi, știau ca la Arad e mereu presiunea rezultatelor și a spectatorilor. Nu cred că mai pot să fiu antrenorul potrivit pentru această echipă. Teama asta de a juca e un mare semn de întrebare, știu calitățile fiecărui jucător în parte. Nu știu dacă jucătorii nu mă vor, dar e fix problema lor, au calitate ca jucători, poate nu au caracter unii. Am dorit doi atacanți, nu am reușit să primesc măcar unul, dar am o comunicare bună cu conducerea din păcate juniorii nu ne pot ajuta așa cum ne dorim. Ei au avut în Nica un junior pe care îl știam și e foarte talentat.”

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy