SPORTURI

UTA dă tot mai mulți tineri NAȚIONALEI! Rareş Deta şi Cătălin Vulturar au fost selecționați pentru amicalele cu Grecia

 

Rareş Deta şi Cătălin Vulturar sunt tinerii care vor reprezenta gruparea UTA sub tricolor în perioada imediat următoare.

Rareș Deta a fost selecţionat de Dan Oprescu la România Under 19. Tânăra reprezenativă va susţine o dublă amicală în compania selecţionatei similare a Greciei. Cele două meciuri se vor disputa pe pământ elen, pe 12 respectiv 14 februarie.

Vulturar a fost chemat în efectivul României Under 16. Program de pregătire al selecţionatei conduse de Adrian Văsîi include două confruntări cu reprezentativa Ciprului. Întâlnirile se dispută pe 5 şi 7 februarie, în „patria Afroditei”.

Component al echipei naţionale Under 18, David Miculescu a fost chemat şi el de Laurenţiu Roşu la o acţiune de pregătire. UTA a solicitat ca atacantul să rămână la Arad, Ionuţ Popa şi a primit înţelegere din partea forului de la București.

Să mai spunem că primul amical al acestei săptămâni,programat de Ionuț Popa se va desfășura marți de la ora 11 pe arena din Aradul Nou în compania celor de la Gloria Cermei. La mijlocul acestei săptămâni de la aceiași oră și în același loc vine Crișul Chișineu Criș.

Cosmin Gherman, 5 februarie 2019 8:17