marți, ianuarie 31, 2023

UTA – Hermannstadt: un meci mediocru, în care fotbalul pe care am încercat să-l păcălim ne-a tras-o chiar în ultima secundă!

UTA – Hermannstadt 1-2 (1–1)

UTA – Hermannstadt 1-2 (1–1)

Stadion „Francisc Neuman”; teren acceptabil; vreme înnorată; spectatori 7600.
Au marcat: Postolachi – penalty, min. 28, respectiv Alhassan – min. 36 și 90+5.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari – Batha (Anton), Cascini (Fl. Matei, Negoescu) – Stahl (Ubbink), Șteau, Jobello (Keșeru) – Postolachi.
Antrenor – Iie Poenaru

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu (Năstăsie), Răuță (Mino Sota) – Balaure (P. Petrescu), Alhassan, Oroian (Iancu) – Paraschiv (Buhăcianu).
Antrenor – Marius Măldărășanu

Au arbitrat: S. Colțescu (București) – la centru, Ad. Popescu (Craiova) și Al. Vodă (Albă Iulia) – asistenți.

POVESTEA MECIULUI

Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele porți, jucătorii lui Marius Măldărășanu fiind nevoiți să muncească din greu pentru rezultatul final.

Arădenii au deschis socrul în minutul 29 din penalty, prin internaționalul moldovean Postolachi ,după ce în min. 25, Stahl a fost faultat în careu de către Răuță, iar Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var. S-a consultat faza inclusiv în camera VAR, vreme de trei minute, iar decizia a rămas cea a arbitrului. Postolachi și Batha s-au sfătuit, iar moldoveanul a executat perfect lovitura de pedeapsă.

Fotbaliștii Sibiului au arătat o schimbare de atitudine imediat după primirea golului, atacând în repetate rânduri poarta arădenilor. Golul egalării a venit repede, prin Baba Alhassan, în minutul 36.

Repriza a doua a fost una echilibrată, cu un jos mediocru de ampebe părți,  dar prin care jucătorii sibieni  și-au creat mai multe ocazii de a marca.
În prelungiri, UTA a fost aproape de gol, dar centrarea lui Keșeru, în careul mic, nu a fost fructificată de Postolachi.
Pe contraatac, oaspeții au dat marea lovitură, Alhassan reușind dubla, la ultima fază: 1-2: golul victoriei a venit în îlmul minut (95) al partidei.

 

REZUMAT VIDEO

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news