marți, iulie 5, 2022

UTA își cristalizează lotul

 

UTA a revenit acasă din cantonamentul montan petrecut în Austria, unde arădenii și-au „încărcat bateriile” pentru sezonul care stă să înceapă, primul meci oficial fiind programat la sfârșitul lunii viitoare. În drum spre casă, elevii lui Adi  Mihalcea au avut programat un joc de verificare cu slovenii de la Mura, dar așa cum s-a perfectat în mare grabă, așa a fost și anulat, după ce UTA își căuta adversari chiar și în cantonament!

Al doilea amical al verii s-a consumat tot acasă, cu obișnuiții de la „Szeged 2011”. Arădenii s-au imps la scor de neprezentare în fața maghiarilor de ligă secundă, 3 – 0 . A deschis scorul Burlă cu zece minute înainte de pauză, în urma unui șut din lovitură liberă din marginea careului, ușor deviată de zid pe colțul lung 1-0. Asani a luat la țintă vinclul cu un șut din careu și a dus scorul la 2-0 în minutul 48. Curtuiuș intrat după pauză a dovedit o mare poftă de gol și a înscris și în acest meci cu un șut pe lângă portar, era minutul 76, fazăcreată individual de Costin, 3-0.
UTA:  Grahovac – Polgar, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Roman.
Au mai evoluat: Barna – Manea, Iuga, Dinculescu, Tănase, Costin, Toma, Jorza, Izet, Curtuiuș.
Ieri, arădenii au avut zi liberă, de azi începe un nou ciclu de pregătire axat pe cristalizarea lotului. În acest sens UTA joacă miercuri la Șiria când primește vizita Șoimilor Lipova, meci ce are loc de la ora 18.30.

Ultimele Știri

Related news