SPORTURI

UTA joacă primele amicale cu echipe din județ, după care pleacă în Antalya

 

Campionatul ligii secunde se reia pe 21 februarie cu meciurile rămase din retur după s-a jucat un tur prelungit cu două runde din retur. Elevii lui Laszlo Balint se vor deplasa la Miercurea Ciuc în primul meci oficial din noul an calendaristic.  UTA se reunește pe data de 14 ianuarie iar în aceiași săptămână dispută primul amical din noul an, un joc în familie contra juniorilor mari de la Academia UTA. Un alt adversar de tradiție în amicale, Progresul Pecica va fi pe arena Motorul pe 25 ianuarie, iar în ultima zi a lunii ianuarie pe arena din Aradul Nou poposește Crișul Chișineu Criș. La începutul lunii februarie de pe data de 2 UTA se va afla 13 zile în cantonament în Antalya, iar pentru acea perioadă se caută adversare. În ceea ce privește componența lotului nu sunt deocamdată mutări în tabăra arădeană. Juniorul Deta care nu a evoluat foarte mult în tur a cerut acordul pentru un împrumut la Slatina.

Au jucat pentru Ionuț Popa

Să mai spunem că aproape de ajunul Crăciunului la Sânicolau Mare în sala sporturilor din localitate echipe alcătuite din foști jucători din județele Arad și Timiș au disputat un turneu caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru Ionuț Popa. Nu a lipsit la turneu nici UTA care a ajuns să se claseze pe locul secund disputând finala pierdută la limită, 2-1 contra gazdelor. Rezultatele contează mai puțin, pentru UTA au evoluat: Sebastian Huțan – Sorin Botiș, Marius Ciubăncan, Adrian Piț, Vali Miculescu, Nicolae Tomescu, Dani Mărcuș, Adi Puie, Vasile Fricățel și Alin Roman.

Fiecare echipă participantă a donat o sumă de bani, alături de spectatorii prezenți la turneu. Cine dorește să doneze o poate face în contul Medamira Popa:

Raiffeisen Bank

RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Cosmin Gherman, 28 decembrie 2019 10:12