sâmbătă, mai 28, 2022

UTA la debut în Cupa României

Primul meci de azi al 16-zecimilor Cupei României o implică pe UTA în deplasare de la ora 16.00.

Stadion: Orăşenesc (Filiaşi – Dolj)

A: Avram Robert (Piteşti – Argeş) A1: Zamfir Doru (Slatina – Olt), A2: Dumitrache Stefan (Palanca – Prahova).

Cupa este și în acest an un obiectiv pentru UTA, evident, forțele trebuie dozate și pentru vizita de duminică a liderului CFR Cluj. Echipa lui Balint e favorită pentru o calificare în optimi, acolo unde a ajuns și în sezonul trecut fiind eliminată de U. Cluj. Sperăm să avem un traseu cât mai lung. În urma tragerii la sorți, putem spune că am avut noroc, ținând cont de componența urnelor, dar nu vreau să ne lăsăm păcăliți de această diferență de eșalon. Cu siguranță, atitudinea noastră și motivația vor fi la un nivel bun, care să ne permită calificarea în turul următor. Este o săptămână importantă pentru noi. Între două meciuri de campionat foarte tari, cu Sepsi și CFR, avem această partidă foarte importantă în Cupa României.

Prin urmare, a trebuit să planificăm atent toată săptămâna, în așa fel încât să abordăm fiecare meci la potențial maxim. Vor fi jucători noi, ca să zic așa, care vor apărea în acest meci de Cupă, jucători care nu au atâtea minute ca alți, dar asta nu înseamnă că abordăm meciul cu linia a doua, cum se mai spune. Pentru mine fiecare jucător din vestiar este important, iar faptul că această competiție are mare importanță pentru club, înseamnă că jucătorii care vor evolua în acest meci trebuie să se ridice la înălțimea potențialului lor și să abordeze foarte serios această partidă”, subliniază Laszlo Balint.

Sezonul trecut, ACSO și-a câștigat dreptul a juca pentru promovarea în Liga 2-a, dar pierdut încă din primul baraj în fața celor de la Corona Brașov (cu 5-0 la general). Acum a început sezonul în seria a VI-a a Ligii a 3-a cu două victorii și tot atâtea eșecuri, însă Cupa a tratat-o cât se poate de serios.

Rezultate:

ACS Șomuz Fălticeni –  FC Voluntari  1-4

CS Minaur Baia Mare  – ACSM Politehnica Iași 3-1

CS Mioveni – FC Rapid 1923  0-0 (4-5 dp)

ACS Petrolul 52 –  U Craiova 1948 SA  0-1

CS Hunedoara – FCSB 3 – 5

Farul – Sepsi 0 – 1

Oradea – Hermannstadt 0 – 1

Chiajna – Gaz Metan 0 – 1

Csiksereda Miercurea Ciuc  – Chindia 0 – 1

Slatina – Călărași 1 – 2  

Ultimele Știri

Related news